Electrische deelauto op Jan Ligthartplein, proefrit 12 Februari

Het wagenpark van Samen Slim Rijden, het deelautoinitiatief van Zeist, wordt in Februari uitgebreid.  Op het Jan Ligthartplein komt de volledig elektrische Renault Twingo e-Tech te staan. 

 

Samen Slim Rijden

Met Samen Slim Rijden sluit je aan abonnement af en kan je simpel via een app de auto reserveren. Financieel kan het erg interessant zijn als je niet dagelijks de auto nodig hebt. Daarnaast is het milieuvriendelijk, niet alleen omdat de auto’s volledig elektrisch, maar ook zijn er door te delen minder auto’s/parkeerplaatsen etc. nodig. 

 Kijk voor meer informatie op de website van Samen Slim Rijden.

 

Proefritmiddag

Op 12 februari tussen 14 en 16 is er op het Jan Ligthartplein een proefritmiddag. Kom langs voor een uitleg van Samen Slim Rijden, om ervaringen van andere autodelers te horen en natuurlijk voor een proefrit in de verschillende auto’s.  Bekijk ook de aankondiging bij SDZ. 

 

Update: Een aantal geinteresseerden en mensen die al gebruik maken van de deelauto van Samen Slim Rijden hebben de nieuwe Renaults bekeken. De Renault Twingo e-tech(links) komt binnenkort op het Jan ligthartplein. De grotere Renault Zoe e-tech met een grotere actieradius komt verderop in Vollenhove.